ShadowsMu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ShadowsMu

ShadowsMu Forum

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
HeLLGirL
Noob
Noob

Number of posts : 1
Registration date : 2007-07-29

HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!! Empty
PostSubject: HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!!   HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Jul 29, 2007 2:50 pm

De Fiecare Data Cand Intru In Jok .. Ma Jok 5 Min. Si Imi Primesc Disconnect! De Fiecare Data .. La Acelasi Interval De Timp! .. imi Spune Si Mie Cineva De Ce? Si C Pot Sa Fac? !!!

Va Multumesc Razz pig
Back to top Go down
[BK]IaGR
Admin
Admin
[BK]IaGR

Number of posts : 6
Registration date : 2007-07-16

PostSubject: Re: HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!!   HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Jul 29, 2007 4:05 pm

si eu am avut problema asta dar dupa o zi nu mai primeam disconnect poate e windowsul de vina
Back to top Go down
siLver
Admin
Admin
siLver

Number of posts : 22
Registration date : 2007-07-14

PostSubject: Re: HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!!   HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!! Icon_minitimeSun Jul 29, 2007 4:07 pm

Totul ar trebui sa mearga normal daca ai clientu de pe site... Totusi ar putea fi o problema de la calculatorul tau si sa iei disconnect din cauza skillurilor...
Ar trebui sa iti downloadezi patch-ul pentru LAG.
Back to top Go down
https://shadowsmu.forumotion.com
Sponsored content

PostSubject: Re: HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!!   HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!! Icon_minitime

Back to top Go down

HEEEEEEELLLLLPPPP !!!!!!!!!!
Back to top 
Page 1 of 1